Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: MCMAHON, S. A.; WALSH, M. A.; CHING R. T. Y.; CARTER, L. G.; DORWARD, M.; JOHNSON, K. A.; LIU, H.; OKE, M.; BLOCH JUNIOR, C.; KENNEDY, M. W.; LATIFF, A. A.; COOPER, A.; TAYLOR, G. L.; WHITE, M. F.; NAISMITH, J. H. Ranasmurfin, a previously uncharacterized ~13 kDa blue protein found in the nests of the frog Polypedates leucomystax, has been purified and crystallized. The crystals are an intense blue colour and d... ... |
Autoria: NICOLOSO, R. da S.; HIGARASHI, M. M.; OLIVEIRA, L. V.; DALLA COSTA, M. ABSTRACT: We assessed the addition Mg and P salts to promote struvite crystallization and mitigate reactive N losses from a rotating drum (12 m3 ) used for in-vessel composting of swine manure. The te... ... |
Autoria: MARIANO, R. G. de B.; PRIMO, B. F.; NOGUEIRA, R. I.; COURI, S.; FREITAS, S. P.
|
Autoria: GUEDES, A. M. M.; ANTONIASSI, R.; GALDEANO, M. C.; GRIMALDI, R.; CARVALHO, M. G. de; WILHELM, A. E.; MARANGONI, A. G. Pequi fruit (Caryocar brasiliense Camb) is considered important since its pulp has a high content of oil and carotenoids. The oil?s triacylglycerols (TAGs) contain mainly oleic (~57%) and palmitic (~3... ... |
Autoria: DONADON, J. R.; CHAVES, G. de C. C.; BORSATO, A. V.; CANDIDO, C. J.; CAMPOS, R. P. A polpa da bocaiuva é uma excelente fonte de nutrientes como carboidratos, lipídeos, fibras, vitaminas e minerais, além de compostos com ação antioxidante como b 946;-caroteno, a 945;-tocoferol e fenó... ... |
Autoria: SILVEIRA, K. B.; ALMEIDA G. E. P.; BRITO, D. H. A.; RODRIGUES, F. A. M.; FERREIRA, E. N.; MATTOS, A. L. A.; MOREIRA, D. R.; SOUSA, A. C. C.; BRITTO, D. de; RICARDO, N. M. P. S. This study highlights the synthesis of innovative polyurethane materials derived from Moringa oleifera oils extracted from two distinct sources. The oils were converted into their respective polyols t... ... |
Autoria: OLIVEIRA, L. R. de; GONÇALVES, D. S.; CAROLINO, A. S.; FACCINATTO, W. M.; MENEZES. D. C.; DIAS, C. O.; COLNAGO, L. A.; RUIZ, Y. L.; IU, S. T.; FONSECA FILHO, H. D.; CHAUDHURI, P.; CAMPELO, P. H.; MASCARENHAS, I. P.; SANCHES, E. A. : Poly(p-anisidine) (PPA) is a polyaniline derivative presenting a methoxy (?OCH3) group at the para position of the phenyl ring. Considering the important role of conjugated polymers in novel technol... ... |
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.