Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: FAKHOURI, F. M.; GONDEK, T. P.; CARVALHO, C. W. P. de; TAKEITI, C. Y.; YAMASHITA, F.; MEI, L. H. I.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: BENTO, J. A. C.; FERREIRA, K. C.; BASSINELLO, P. Z.; SOUZA NETO, M. A. de

Starch, a carbohydrate used as a reserve of energy in most plants, is widely used in the food industry, either as a main component or as a thickener. Considering the application of this as an ingredie... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2018

Autoria: GERASEEV, L. C.; SANTOS, S. S.; CHAVES, A. S.; MACHADO, F. S.

The objective of this study was to assess the oxygen pulse and heart rate method (O2 P-HR) using a respiration chamber at different measurement times for estimate the heat production (HP) of lambs fed... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: LAZZAROTTO, M.; RIBEIRO, L. S.; CORDOBA, L. do P.; GODOY, R. C. B. de; SCHNITZLER, E.

''Pinhão'' is an important source of food for inhabitants in the subtropical region of South America. Gelatinization temperatures for ''pinhão'' are smaller than for corn and cassava starches, bringin... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: CORRADINI, E.; TEIXEIRA, E. M.; PALADIN, P. D.; AGNELLI, J. A.; SILVA, O. R. R. F.; MATTOSO, L. H. C.

Brazilian researchers have used genetic breeding of cotton fibers in order to increase the production and to develop new species more appropriate to Brazil’s soil and climate. Furthermore, naturally c... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: SILVESTRE, T.; FERREIRA, A. L.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; PEREIRA, L. G. R.; RODRIGUES, P. H. M.; MARCONDES, M. I.

We aimed to determine the energy requirements for maintenance and gain of 18 prepubertal dairy heifers of three breed compositions (BC; Holstein, Gyr, and Holstein × Gyr). Diets were formulated for ga... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: BRAND, G. D.; PIRES, D. A. T.; FURTADO JUNIOR, J. R.; COOPER, A.; FREITAS, S. M.; BLOCH JUNIOR, C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Autoria: MORENO, R. M. B.; GALIANI, P. D.; MARTINS, M. A.; GONÇALVES, P. de S.; MATTOSO, L. H. C.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2008

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.