Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: CARVALHO, T. C. de; KRZYZANOWSKI, F. C.; OHLSON, O. de C.; PANOBIANCO, M. The tetrazolium test is widely used for seed vigor assessment of various plant species. For wheat, however, there is no methodology specifically recommended. This study aimed at determining an efficie... ... |
Autoria: MACIEL, D. C.; PASSOS, A. M. A. dos; NETTO, D. A. M.; PARRELLA, N. N. L. D.; VITOR, C. M. T.; ROCHA, N. M.; ANTUNES NETO, A.; OLIVEIRA JÚNIOR, A. H. de The use of high-quality seeds is a premise for the implantation of pasture under sustainable farming systems to livestock production. The usual practice is to mix Urochloa seeds with nitrogenous to us... ... |
Autoria: NASCIMENTO, C. R. do; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. de A.; CHAGAS, P. C.
|
Autoria: PACHECO JUNIOR, F.; SILVA, J. B. da; NEGREIROS, J. R. da S.; SILVA, M. R. G. da; FARIAS, S. B. A pimenta longa é considerada uma espécie promissora por apresentar a perspectiva de tornar o Brasil autosuficiente na produção de safrol, importante óleo essencial usado como fixador de fragrâncias e... ... |
Autoria: SILVA, I. J.; MEL, S. G. F. de; CABRAL, C. M.; FRANCINO, D. M. T.; LAVIOLA, B. G.; NERY, M. C. Canola is an oilseed crop of significant economic importance for food, feed production, and biodiesel, requiring high-quality seeds to ensure germination, uniformity, and productivity. This study eval... ... |
Autoria: SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. G.; PEDROZO, C. A.; SILVA, T. J.; SOUZA, A. A.
|
Autoria: SMIDERLE, O. J.; CHAGAS, E. A.; SOUZA, A. G.; LIMA, G. G. B.; RIBEIRO, M. I. G.; CHAGAS, P. C.; SOUZA, O. M.
|
|
Autoria: SILVA, D. da; STUEPP, C. A.; WENDLING, I.; HELM, C. V.; ANGELO, A. C. The plant vigor defined in the laboratory may not indicate the final quality of seedlings produced under nursery conditions, or even their survival in plantations. So, we evaluated the influence of th... ... |
Autoria: SANTOS, H. O. dos; DUTRA, S. M. F.; PEREIRA, R. W.; PIRES, R. M. De O.; VON PINHO, E. V. de R.; ROSA, S. D. V. F. da; CARVALHO, L. M. de The objective in this research was to study the physiological and biochemical alterations in habanero pepper during the development and after the natural and controlled drying. The experiments were co... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.