Busca de Publicações
Filtrar por:
|
Autoria: OLIVEIRA FILHO. J. G. de; BERTOLO, M. R. V.; RODRIGUES, M. A. V.; SILVA, G. C.; MENDONÇA, G. M. N. de; BOGUSZ JUNIOR, S.; FERREIRA, M. D. Betalains are natural nitrogenous water-soluble pigments found in species belonging to the Caryophyllales order and in mushrooms. Betalains can be considered multifunctional molecules due to their div... ... |
Autoria: MIRANDA, K. W. E.; NATARELLI, C. V. L.; THOMAZI, A. C.; FERREIRA, G. M. D.; FROTA, M. M.; BASTOS, M. do S. R.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, J. E.
|
Autoria: MENDES, J. F.; NORCINO, L. B.; MANRICH, A.; OLIVEIRA, T. J. P. de; MENDES, R. F.; MATTOSO, L. H. C. Colorimetric films incorporated with anthocyanins as an indicator for freshness monitoring have aroused growing interest recently. The pH-sensing colorimetric film were developed based on pectin (HM),... ... |
Autoria: BRAUNGER, M. L.; POPOLIN NETO, M.; KIRSANOV, D.; FIER, I.; AMARAL, L. R.; SHIMIZU, F. M.; CORREA, D. S.; PAULOVICH, F. V.; LEGIN, A.; OLIVEIRA JR., O. N.; RIUL JR, A. ABSTRACT: The need to increase food production to address the world population growth can only be fulfilled with precision agriculture strategies to increase crop yield with minimal expansion of the c... ... |
Autoria: FERNANDES, G. de J. C.; SILVA, K. F.; MARQUES, C. S.; BENEDITO, L. Z.; CABRAL, B. R.; CAMPELO, P. H.; BORGES, S. V.; MARCONCINI, J. M.; MAGRIOTIS, Z. M.; CLARO, P. I. C.; DIAS, M. V.
|
Autoria: MELO, P. E. F.; SILVA, A. P. M.; MARQUES, F. P.; RIBEIRO, P. R. V.; SOUZA FILHO, M. de S. M. de; BRITO, E. S. de; LIMA, J. R.; AZEREDO, H. M. C. de
|
Autoria: BENEVIDES, S. D.; OLIVEIRA, M. de A.; FURTADO, R. F.; CHAVES, E. I. P. L.; RIBEIRO, S. F.
|
Autoria: SAPELLI, K. S.; BORBA, K. R.; MIRANDA, M.; SPRICIGO, P. C.; BRESOLIN, J. D.; FOSCHINI, M. M.; CORREA, D. S.; FERREIRA, M. D. ABSTRACT: The main goal of this research was to evaluate the postharvest quality during storage of papaya wrapped with polyvinyl chloride containing silver. Fourier Transform Infrared Spectroscopy, sc... ... |
Autoria: ALVES, H. C.; SOUSA, C. P. de; NASSU, R. T.; FORATO, L. A.; BERNARDES FILHO, R. Traditional packaging for meat provides short shelf life and undesirable modifications in its physicochemical characteristics and microbiological quality. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.