Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: SILVA, R. O.; BARIONI, L. G.; HALL, J. A. J.; MATSUURA, M. I. da S. F.; ALBERTINI, T. Z.; FERNANDES, F. A.; MORAN, D.

Reduced global meat consumption coupled with improved production efficiency is increasingly advanced as part of a sustainable agricultural intensification agenda to reduce harmful external costs, part... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: FURTADO, A. J.; LOBO, A. A. G.; SILVA, G. V.; PASQUINI NETO, R.; BARROS, B. S. P.; BERNDT, A.

Mitigation of greenhouse gas (GHG) emissions has become a very popular issue in recent years, due to the potential of these emissions to global warming.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: LA ROVERE, E. L.; AVZARADEL, A. C.; MONTEIRO, J. M. G.

In this study we discuss the potential of integrated adaptation and mitigation strategies to addess problems arising from climate change. This ‘Ad-Mit’ or ‘Mit-Ad’ approach is illustrated through the... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: BERNDT, A.; TOMKINS, N. W.

The growing global demand for food of animal origin will be the incentive for countries such as Australia and Brazil to increase their beef production and international exports. This increased supply... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2013

Autoria: CONGIO, G. F. DE. S.; BANNINK, A.; MAYORGA MOGOLLÓN, O. L.; JAURENA, G.; GONDA, H.; GERE, J. I.; CERÓN-CUCCHI, M. E.; ORTIZ-CHURA, A.; TIERI, M. P.; HERNÁNDEZ, O.; RICCI, P.; JULIARENA, M. P.; LOMBARDI, B.; ABDALLA, A. L.; ABDALLA-FILHO, A. L.; BERNDT, A.; OLIVEIRA, P. P. A.; HENRIQUE, F. L.; MONTEIRO, A. L. G.; BORGES, L. I.; RIBEIRO-FILHO, H. M. N.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; MARCONDES, M. I.; MERCADANTE, M. E. Z.; SAKAMOTO, L. S.; ALBUQUERQUE, L. G.; CARVALHO, P. C. DE. F.; ROSSETTO, J.; SAVIAN, J. V.; RODRIGUES, P. H. M.; PERNA JÚNIOR, F.; MOREIRA, T. S.; MAURÍCIO, R. M.; RODRIGUES, J. P. P.; BORGES, A. L. DA C. C.; SILVA, R. R. E.; LAGE, H. F.; REIS, R. A.; RUGGIERI, A. C.; CARDOSO, A. DA. S.; SILVA, S. C. DA; CHIAVEGATO, M. B.; VALADARES-FILHO, S. DE. C.; SILVA, F. A. DE. S.; ZANETTI, D.; BERCHIELLI, T. T.; MESSANA, J. D.; MUÑOZ, C.; ARIZA-NIETO, C. J.; SIERRA-ALARCÓN, A. M.; GUALDRÓN-DUARTE, L. B.; MESTRA-VARGAS, L. I.; MOLINA-BOTERO, I. C.; BARAHONA-ROSALES, R.; ARANGO, J.; GAVIRIA-URIBE, X.; VALDERRAMA, L. A. G.; ROSERO-NOGUERA, J. R.; POSADA-OCHOA, S. L.; ABARCA-MONGE, S.; SOTO-BLANCO, R.; KU-VERA, J. C.; JIMÉNEZ-OCAMPO, R.; FLORES-SANTIAGO, E. DEL. J.; CASTELÁN-ORTEGA, O. A.; VÁZQUEZ-CARRILLO, M. F.; BENAOUDA, M.; GÓMEZ-BRAVO, C. A.; BOLOVICH, V. I. A.; CÉSPEDES, M. A. D.; ASTIGARRAGA, L.; HRISTOV, A. N.

Latin America and Caribbean (LAC) is a developing region characterized for its importance for global food security, producing 23 and 11% of the global beef and milk production, respectively. The regio... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: WANG, F.; HARINDINTWALI, J. D.; WEI, K.; SHAN, Y.; MI, Z.; COSTELLO, M. J.; GRUNWALD, S.; FENG, Z.; WANG, F.; GUO, Y.; WU, X.; KUMAR, P.; KÄSTNER, M.; FENG, X.; KANG, S.; LIU, Z.; FU, Y.; ZHAO, W.; OUYANG, C.; SHEN, J.; WANG, H.; CHANG, S. X.; EVANS, D. L.; WANG, R.; ZHU, C.; XIANG, L.; RINKLEBE, J.; DU, M.; HUANG, L.; BAI, Z.; LI, S.; LAL, R.; ELSNER, M.; WIGNERON, J.-P.; FLORINDO, F.; JIANG, X.; SHAHEEN, S. M.; ZHONG, X.; BOL, R.; VASQUES, G. M.; LI, X.; PFAUTSCH, S.; WANG, M.; HE, X.; AGATHOKLEOUS, E.; DU, H.; YAN, H.; KENGARA, F. O.; BRAHUSHI, F.; LONG, X.-E.; PEREIRA, P.; OK, Y. S.; RILLIG, M. C.; JEPPESEN, E.; BARCELÓ, D.; YAN, X.; JIAO, N.; HAN, B.; SCHÄFFER, A.; CHEN, J. M.; ZHU, Y.; CHENG, H.; AMELUNG, W.; SPÖTL, C.; ZHU, J.; TIEDJE, J. M.

The sustainability of life on Earth is under increasing threat due to human-induced climate change. This perilous change in the Earth's climate is caused by increases in carbon dioxide and other green... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2023

Autoria: OLIVEIRA, P. P. A.; BERNDT, A.; PEDROSO, A. de F.; ALVES, T. C.; LEMES, A. P.; OLIVEIRA, B. A.; PEZZOPANE, J. R. M.; RODRIGUES, P. H. M.

Brazilian cattle production is mostly carried out in pastures, and the need to mitigate the livestock's greenhouse gas (GHG) emissions and its environmental footprint has become an important requireme... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2022

Autoria: SOUZA, J. G. de; CHÁVEZ, D. W. H.; GUERRA, A. F.; GOTTSCHALK, L. M. F.; FREITAS-SILVA, O.

Due to the great global economic importance of coffee, the international market has increasingly focused on the safety and quality of coffee compounds, such as acrylamide, which forms during the roast... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2025

Autoria: POCCARD-CHAPUIS, R.; BONAUDO, T.; PACHOUD, C.; DUVERGER, A.; RIBEIRO, C.; CLERC, A. S.; CASTRO, R.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2015

Autoria: LIMA, M. A. de; EBERHARDT, D. S.; FRIGHETTO, R. T. S.; NOLDIN, J. A.; PESSOA, M. C. P. Y.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.