Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: SILVA, R. O.; BARIONI, L. G.; HALL, J. A. J.; MATSUURA, M. I. da S. F.; ALBERTINI, T. Z.; FERNANDES, F. A.; MORAN, D. Reduced global meat consumption coupled with improved production efficiency is increasingly advanced as part of a sustainable agricultural intensification agenda to reduce harmful external costs, part... ... |
Autoria: FURTADO, A. J.; LOBO, A. A. G.; SILVA, G. V.; PASQUINI NETO, R.; BARROS, B. S. P.; BERNDT, A. Mitigation of greenhouse gas (GHG) emissions has become a very popular issue in recent years, due to the potential of these emissions to global warming. |
Autoria: LA ROVERE, E. L.; AVZARADEL, A. C.; MONTEIRO, J. M. G. In this study we discuss the potential of integrated adaptation and mitigation strategies to addess problems arising from climate change. This ‘Ad-Mit’ or ‘Mit-Ad’ approach is illustrated through the... ... |
Autoria: BERNDT, A.; TOMKINS, N. W. The growing global demand for food of animal origin will be the incentive for countries such as Australia and Brazil to increase their beef production and international exports. This increased supply... ... |
Autoria: CONGIO, G. F. DE. S.; BANNINK, A.; MAYORGA MOGOLLÓN, O. L.; JAURENA, G.; GONDA, H.; GERE, J. I.; CERÓN-CUCCHI, M. E.; ORTIZ-CHURA, A.; TIERI, M. P.; HERNÁNDEZ, O.; RICCI, P.; JULIARENA, M. P.; LOMBARDI, B.; ABDALLA, A. L.; ABDALLA-FILHO, A. L.; BERNDT, A.; OLIVEIRA, P. P. A.; HENRIQUE, F. L.; MONTEIRO, A. L. G.; BORGES, L. I.; RIBEIRO-FILHO, H. M. N.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; CAMPOS, M. M.; MACHADO, F. S.; MARCONDES, M. I.; MERCADANTE, M. E. Z.; SAKAMOTO, L. S.; ALBUQUERQUE, L. G.; CARVALHO, P. C. DE. F.; ROSSETTO, J.; SAVIAN, J. V.; RODRIGUES, P. H. M.; PERNA JÚNIOR, F.; MOREIRA, T. S.; MAURÍCIO, R. M.; RODRIGUES, J. P. P.; BORGES, A. L. DA C. C.; SILVA, R. R. E.; LAGE, H. F.; REIS, R. A.; RUGGIERI, A. C.; CARDOSO, A. DA. S.; SILVA, S. C. DA; CHIAVEGATO, M. B.; VALADARES-FILHO, S. DE. C.; SILVA, F. A. DE. S.; ZANETTI, D.; BERCHIELLI, T. T.; MESSANA, J. D.; MUÑOZ, C.; ARIZA-NIETO, C. J.; SIERRA-ALARCÓN, A. M.; GUALDRÓN-DUARTE, L. B.; MESTRA-VARGAS, L. I.; MOLINA-BOTERO, I. C.; BARAHONA-ROSALES, R.; ARANGO, J.; GAVIRIA-URIBE, X.; VALDERRAMA, L. A. G.; ROSERO-NOGUERA, J. R.; POSADA-OCHOA, S. L.; ABARCA-MONGE, S.; SOTO-BLANCO, R.; KU-VERA, J. C.; JIMÉNEZ-OCAMPO, R.; FLORES-SANTIAGO, E. DEL. J.; CASTELÁN-ORTEGA, O. A.; VÁZQUEZ-CARRILLO, M. F.; BENAOUDA, M.; GÓMEZ-BRAVO, C. A.; BOLOVICH, V. I. A.; CÉSPEDES, M. A. D.; ASTIGARRAGA, L.; HRISTOV, A. N. Latin America and Caribbean (LAC) is a developing region characterized for its importance for global food security, producing 23 and 11% of the global beef and milk production, respectively. The regio... ... |
Autoria: WANG, F.; HARINDINTWALI, J. D.; WEI, K.; SHAN, Y.; MI, Z.; COSTELLO, M. J.; GRUNWALD, S.; FENG, Z.; WANG, F.; GUO, Y.; WU, X.; KUMAR, P.; KÄSTNER, M.; FENG, X.; KANG, S.; LIU, Z.; FU, Y.; ZHAO, W.; OUYANG, C.; SHEN, J.; WANG, H.; CHANG, S. X.; EVANS, D. L.; WANG, R.; ZHU, C.; XIANG, L.; RINKLEBE, J.; DU, M.; HUANG, L.; BAI, Z.; LI, S.; LAL, R.; ELSNER, M.; WIGNERON, J.-P.; FLORINDO, F.; JIANG, X.; SHAHEEN, S. M.; ZHONG, X.; BOL, R.; VASQUES, G. M.; LI, X.; PFAUTSCH, S.; WANG, M.; HE, X.; AGATHOKLEOUS, E.; DU, H.; YAN, H.; KENGARA, F. O.; BRAHUSHI, F.; LONG, X.-E.; PEREIRA, P.; OK, Y. S.; RILLIG, M. C.; JEPPESEN, E.; BARCELÓ, D.; YAN, X.; JIAO, N.; HAN, B.; SCHÄFFER, A.; CHEN, J. M.; ZHU, Y.; CHENG, H.; AMELUNG, W.; SPÖTL, C.; ZHU, J.; TIEDJE, J. M. The sustainability of life on Earth is under increasing threat due to human-induced climate change. This perilous change in the Earth's climate is caused by increases in carbon dioxide and other green... ... |
Autoria: OLIVEIRA, P. P. A.; BERNDT, A.; PEDROSO, A. de F.; ALVES, T. C.; LEMES, A. P.; OLIVEIRA, B. A.; PEZZOPANE, J. R. M.; RODRIGUES, P. H. M. Brazilian cattle production is mostly carried out in pastures, and the need to mitigate the livestock's greenhouse gas (GHG) emissions and its environmental footprint has become an important requireme... ... |
Autoria: SOUZA, J. G. de; CHÁVEZ, D. W. H.; GUERRA, A. F.; GOTTSCHALK, L. M. F.; FREITAS-SILVA, O. Due to the great global economic importance of coffee, the international market has increasingly focused on the safety and quality of coffee compounds, such as acrylamide, which forms during the roast... ... |
Autoria: POCCARD-CHAPUIS, R.; BONAUDO, T.; PACHOUD, C.; DUVERGER, A.; RIBEIRO, C.; CLERC, A. S.; CASTRO, R.
|
Autoria: LIMA, M. A. de; EBERHARDT, D. S.; FRIGHETTO, R. T. S.; NOLDIN, J. A.; PESSOA, M. C. P. Y.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.