Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: ROSA, J. S. da; FREITAS-SILVA, O.; ROUWS, J. R. C.; MOREIRA, I. G. da S.; NOVAES, F. J. M.; AZEVEDO, D. de A.; SCHWAB, N.; GODOY, R. L. de O.; EBERLIN, M. N.; REZENDE, C. M. de Coffee roasting needs precise control and innovative techniques that are economically viable to monitor and improve its consistency. In this study, mass spectrometry was used as a tool to screen chemi... ... |
Autoria: GUEDES, J. A. C.; SANTIAGO, Y. G.; LUZ, L. dos R.; SILVA, M. F. S.; RAMIRES, C. M. C.; LIMA, M. A. C. de; OLIVEIRA, V. R. de; PESSOA. C. do Ó.; CANUTO, K. M.; BRITO, E. S. de; LIMA, M. F.; ALVES, R. E.; ZAMPIERI, D.; NASCIMENTO, R. F. do; ZOCOLO, G. J. Spondias species are a relevant source of natural-bioactive compounds in Brazilian folk medicine, and its biological potential has not been explored. Thus, this study aimed to determine the metabolomi... ... |
Autoria: FREITAS, S. V. de; SOUZA, F. R. de; NETO, J. C. R; VASCONCELOS, G. A.; ABDELNUR, P. V.; VAZ, B. G.; HENRY, C. S.; COLTRO, W. K. T.
|
Autoria: FREIRA, L.; GUERREIRO, T. M.; CARAMÊS, E. T. S.; LOPES, L. L.; ORLANDO, E. A.; PEREIRA, G. E.; PALLONE, J. A. L.; CATHARINO, R. R.; SANT'ANA, A. S. Ochratoxin A is the main contaminant mycotoxin of grapes produced mainly by Aspergillus niger and Aspergillus carbonarius. Besides, it is possible that the formation of modified mycotoxin occurs throu... ... |
Autoria: SILVA, L. F. da; GUERRA, C. C.; FORESTI, A.; BERGOLD, A. M. Quantification of bioactive phenols, like stilbenes and flavonols (SaF), has been conducted to evaluate the nutraceutical potential of red wines. However, there is still a lack of full validated, fast... ... |
Autoria: VERBISCK, N. V.; SOUZA, I. I.; MELO, E. S.; KUNINARI-NASCIMENTO, R.; MATIDA, E. T.; RAMOS, C. A.; ARAUJO, F. R.
|
Autoria: BARBOSA, E. A.; ALVES, G. S. C.; COURA, M. de M. A.; SILVA, H. de L. e; ROCHA, F. S. da; NUNES, J. B.; WATANABE, M. de S.; ANDRADE, A. C.; BRANDA, G. D. Amphibians secrete a complex array of molecules that shape their interactions with coinhabiting microorganisms and macroscopic predators. Glycans are a rapidly evolving and complex class of biomolecul... ... |
Autoria: HANSEL, F. A.; MAIA, C. M. B. de F.; SANTOS, A. S. O.; TEIXEIRA, W. G.
|
Autoria: LEÃO, B. C. S.; ROCHA-FRIGONI, N. A. S.; NOGUEIRA, E.; CABRAL, E. C.; FERREIRA, C. R.; EBERLIN, M. N.; ACCORSI, M. F.; NEVES, T. V.; MINGOTI, G. Z. The aim of this study was to evaluate the development and cryotolerance of IVP embryos from oocytes recovered from Nelore heifers (n = 16) fed with control diet (Control group) or fed with rumen-prote... ... |
Autoria: ALMEIDA, J. R. M. de; SOUZA, M. de A.; CARNEIRO, C. V. G. C.; ABDELNUR, P. V. The use of fermentation of lignocellulosic biomass by Komagataella phaffii produces biomolecules through the conversion of xylose, as ethylene glycol building block for the production of molecules in... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.