Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: BLUM, L. E. B.; AMARANTE, C. V. T.; VALDEBENITO-SANHUEZA, R. M. Rots might be responsible for substantial post-harvest losses on apples (Malus domestica). The blue mold caused by Penicillium expansum, the bitter rot caused by Glomerella cingulata and the ?bull?s-e... ... |
Autoria: CASTANHA, R. F.; MORAIS, L. A. S. de; MARIANO, A. P.; MONTEIRO, R. T. R.
|
Autoria: BENADUCCI, T.; SARDI, J. de C. O.; LOURENCETTI, N. M. S.; SCORZONI, L.; GULLO, F. P.; ROSSI, S. A.; DERISSI, J. B.; PRATA, M. C. de A.; FUSCO-ALMEIDA, A. M.; MENDES-GIANNINI, M. J. S. Cryptococcus neoformans and C. gattii are fungal pathogens that are most commonly found in infections of the central nervous system, which cause life-threatening meningoencephalitis and can grow as a... ... |
Autoria: LANGE, C. C.; OLIVEIRA, R. P. de; SILVA, M. A. S.; PINTO, C. O.; VICENTINI, N. M.; BELL, M. J. V.; ANJOS, V. de C. dos
|
Autoria: GALDINO, A. S.; ULHOA, C. J.; MORAES, L. M. P.; PRATES, M. V.; BLOCH JUNIOR, C.; TORRES, F. A. G.
|
Autoria: GUERREIRO FILHO, O.; FAZUOLI, L. C.; BRAGHINI, M. T.; GALLO, P. B.; OLIVEIRA, C. M. G.; PADILHA, L.; FATOBENE, B. J. dos R.; ANDRADE, V. T.; VASCONCELOS, L. de B. C.; ROSA, J. M. O. IAC Herculândia is a Coffea canephora cultivar multiresistant to Meloidogyne exigua, M. incognita, and M. paranaensis to be used as a rootstock for Coffea arabica cultivars. It is a synthetic cultivar... ... |
Autoria: FERRAO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da; VOLPI, P. S.; SOUZA, L. C. de; COMÉRIO, M.; VERDIN FILHO, A. C.; RIVA-SOUZA, E. M.; MUNOZ, P. R.; FERRÃO, R. G.; FERRÃO, L. F. V. Coffee is a universal beverage that drives a multi-industry market on a global basis. Today, the sustainability of coffee production is threatened by accelerated climate changes. In this work, we prop... ... |
Autoria: FILETE, C. A.; MOREIRA, T. R.; SANTOS, A. R. dos; GOMES, W. dos S.; GUARÇONI, R. C.; MORELI, A. P.; AUGUSTO, M. I.; ABREU, R. de O.; SIMMER, M. M. B.; CALIMAN, A. D. C.; GUIMARÃES, C. V.; BERILLI, S. da S.; FERRAO, M. A. G.; FONSECA, A. F. A. da; PARTELLI, F. L.; BERILLI, A. P. C. G.; OLIVEIRA, E. C. da S.; PEREIRA, L. L. The sensory profile from the Coffea canephora stands out for being denser, less sweet, presenting less acidity, and having characteristics of a marked aroma of roasted cereals. Coffee is essentially a... ... |
Autoria: MOURA, W. de M.; PEDROSA, A. W.; OLIVEIRA, R. L. de; CECON, P. R.; FERRÃO, R. G.; FERRAO, M. A. G.; VERDIN FILHO, A. C. Recently, the cultivation of Coffea canephora species has expanded as a consequence of climate change effects and emerging markets that use this coffee as raw material. To meet such demands of product... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.