Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: POLICASTRO, C. A.; CARVALHO, A. C. P. L. F.; DELBEM, A. C. B.; MATTOSO, L. H. C.; MINATTI, E.; FERREIRA, E. J.; BORATO, C. E.; ZANUS, M. C. There is an increasing concern with the quality ofbeverage products, like water, milk, wine and coffee. Forwine, in particular, the evaluation is usually performedby human tasters, which may require a... ... |
Autoria: PRADO, H. A. do; MAGALHÃES, A. R.; FERNEDA, E. Most organizations approach internal and external challenges with a varied degree of effectiveness. One of their biggest challenges is the ability toidentify and respond appropriately to changes in th... ... |
Autoria: OTONI, C. G.; AOUADA, R. de M.; AOUADA, F. A.; CAMILLOTO, G. P.; CRUZ, R. S.; MATTOSO, L. H. C.; SOARES, N. de F. F.
|
Autoria: MORAIS, A. C. N. de; TIBURSKI, J. H.; TEIXEIRA, N. S.; DELIZA, R.; FERREIRA, E. H. R.; ROSENTHAL, A.
|
Autoria: BARBOSA, M. F.; SALES, R. M. M.; GALARZA, F. A. D.; KRUGER, C. Q.; FAVARO, L. C. de L.; QUIRINO, B. F. Brazil is a world leader in agriculture, playing an important role in world food security. Agriculture has changed drastically over the years in Brazil. Different kinds of technology are being develop... ... |
Autoria: ALMEIDA JR, H. de; HAS, C.; RAMPON, G.; ISAACSSON, H.; CASTRO, L. A. S. de
|
Autoria: RODRIGUES, L. D.; SIQUEIRA, K. B. A intolerância à lactose é um problema comum no Brasil que afeta a qualidade de vida da população. Neste cenário, o presente estudo visa analisar quanto o consumidor brasileiro que tenha intolerância... ... |
Autoria: ESPERANÇA, V. J. da R.; CASTRO, I. P. L. de; COUTO, C. de C.; MACEDO, A. V. de M.; SÁ, D. de G. C. F. de; LIMA, J. P.; FREITAS-SILVA, O. Plant-based beverages are a viable alternative for elderly consumers because of their practicality and sustainable appeal. The use of Brazil nuts for these beverages is relevant because of the added v... ... |
Autoria: SANTOS, D. M. dos; MIGLIORINI, F. L.; COATRINI-SOARES, A.; SOARES, J.; MATTOSO, L. H. C.; OLIVEIRA, O. N.; CORREA, D. S. Ochratoxin A (OTA) is a mycotoxin that can contaminate food and is produced by fungal species such as Aspergillus carbonarius, Penicillium verrucosum, Aspergillus ochraceus, and Aspergillus niger [1].... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.