Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: COSTA, H. H. A.; ROGERIO, M. C. P.; POMPEU, R. C. F. F.; LÔBO, R. N. B.; LIMA, A. R.; COSTA, C. S.; PEREIRA, E. S.; GUEDES, F. L.; MUIR, J. P. Abstract: The objective of this research was to evaluate lamb diets with a high proportion of concentrate and various levels of physically effective neutral detergent fibre (NDF) using tropical ingred... ... |
Autoria: SPERA, S. T.; BALDONI, A. B.; MAGALHÃES, C. A. de S.; LULU, J.; TONINI, H.; ZOLIN, C. A.; BEHLING, M. EN-US: The edaphoclimatic environment typical of sites hosting Brazil nut in Northern Mato Grosso State was investigated in the current study. Average climate elements at monthly scale (accumulated ra... ... |
Autoria: BRESSIANI, O.; BIDUSKI, B.; MIRANDA, M. Z. de; GUTKOSKI, L. C.; GULARTE, M. A.
|
Autoria: SOUZA, A. C. de; ROSA, S. D. V. F. da; VILELA, A. L.; FIGUEIREDO, M. A. de; VILELA, A. L. de O.; STÉPHANO FILHO, R.; CARVALHO, M. A. de F. A coffee plant producing large fruit, seeds, and leaves in relation to conventional coffee plants, possibly generated by genetic mutation, was named Big Coffee VL. Seeds of this coffee plant were clas... ... |
Autoria: BASSINELLO, P. Z.; CARVALHO, A. V.; RIOS, A. de O.; MACIEL, R. de A.; BERRIOS, J. de J. The effect of extrusion operating conditions on main quality properties of gluten-free expanded snack-type products, developed from rice grits and bandinha flour formulations, was studied. The protein... ... |
Autoria: SILVA, J. H. O.; OLIVEIRA, R. de s.; GOMES, M. F. da C.; ARAUJO NETO, R. B. de; LIMA, P. S. da C. Neste estudo, objetivou-se caracterizar e avaliar a diversidade genética entre acessos de pau-ferro do Banco de Germoplasma da Embrapa Meio-Norte a partir de 10 primers ISSR selecionados. |
Autoria: ARAÚJO, A. R.; COSTA, J. B.; ROGERIO, M. C. P.; CARNEIRO, M. do S. de S.; MUNIZ, L. C. M.; FONTENELE, R. M.; SILVA, W. L. The cashew pseudo fruit can be used to animal feeding in tropical and subtropical countries as Brazil, Ivory Coast and Vietnam. Thus, our objective was to evaluate the intake, digestibility of nutrien... ... |
Autoria: PAZ, C. C. P.; FREITAS, A. R. de F.; TAMBASCO-TALHARI, D.; REGITANO, L. C. de A.; ALENCAR, M. M. de
|
Autoria: CRUZ JÚNIOR, C. A. da; LUCCI, C. M.; PERIPOLLI, V.; TANURE, C. B.; SILVA, A. F. da; MENEZES, A. M. de; RAMOS, A. F.; MCMANUS, C.
|
Autoria: ARAI, F. K.; GONÇALVES, G. G. G.; PEREIRA, S. B.; COMUNELLO, E.; VITORINO, A. C. T.; DANIEL, O.
|
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.