Filtrar por:

Ano de publicação
Mais...
Idioma de publicação
Unidades
Tipo de publicação

Buscar em:

Ordenação: data  |  alfabética
 

Autoria: BARROS, G. L. de; SILVA, F. T. S.; TEIXEIRA, R. S.; WAGNER, J. G.; ROMBALDI, C. V.; VIZZOTTO, M.; UBEYITOGULLARI, A.; NORA, L.

Abstract: Efficient anthocyanin extraction from emerging food matrices is essential in food technology and requires a precise, consistent, and clear extraction method. This study aimed to develop a de... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2024

Autoria: RIOS, R. da M.; MOCHIUTTI, S.; BORGES, W. L.; DIAS, L. A. V.

Açaí (Euterpe oleracea Mart.) - a common tropical palm has high social, economic, and environmental importance in the Amazon region. In the light of increasing exploration to obtain the fruit and hear... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2021

Autoria: COLOMBO, R. C.; ROBERTO, S. R.; CRUZ, M. A. da; CARVALHO, D. U. de; YAMAMOTO, L. Y.; NIXDORF, S. L.; PEREZ-NAVARRO, J.; GÓMEZ-ALONSO, S.; SHAHAB, M.; AHMED, S.; GONÇALVES, L. S. A.; SOUZA, R. T. de; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I.

Determining the harvest date of table grapes is very important to achieve high-quality bunches with adequate soluble solids content, low titratable acidity, and high concentrations of polyphenols. Tab... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2020

Autoria: SHAHAB, M.; ROBERTO, S. R.; AHMED, S.; COLOMBO, R. C.; SILVESTRE, J. P.; KOYAMA, R.; SOUZA, R. T. de

In colored table grapes, the anthocyanin contents are inhibited by the high temperature during ripening and berries suffer a lack of skin color, thus affecting their market value. In order to overcome... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: KOYAMA, R.; BORGES, W. F.; BARROS, L. G.; HUSSAIN, I.; YAMAMOTO, L. Y.; COLOMBO, R. C.; ROBERTO, S. R.; SOUZA, R. T. de

The objective of this study was to evaluate the effect of timing and concentrations of S-ABA, aiming to intensify the color of 'Clone 21' berries. The experiment was conducted in a vineyard grown in a... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2014

Autoria: BIASSUS, I. de O.; COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; RORATO, P. R. N.; BRACCINI NETO, J.; CARDOSO, L. L.

The objective of this study was to estimate genetic parameters for milk, fat and protein yields of Holstein cows using 56,508; 35,091 and 8,326 test-day milk records from 7,015, 4,476 and 1,114 cows,... ...

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2011

Autoria: COSTAMILAN, L.; BERTAGNOLLI, P.; YORINORI, J.; ALMEIDA, A.; SEIXAS, C.; BINNECK, E.; ARAÚJO, M.; CARBONARI, J.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2009

Autoria: SANTOS, H. P. dos; FONTANELI, R. S.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2010

Autoria: ROSA, W. B.; JÚNIOR, J. B. D.; PEREGO, I.; ALMEIDA, B. H. de; COSTA, A. C. T. da; TOMM, G. O.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2019

Autoria: RIFFEL, C. T.; CARAFFA, M.; TOMM, G. O.; DAHMER, N.

Repositório: BDPA     Ano de publicação: 2017

Observações

1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima. 

2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.

 


Acesse outras publicações

Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.