Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: DECKER, J. E.; PIRES, J. C.; CONANT, G. C.; MCKAY, S. D.; HEATON, M. P.; CHEN, K.; COOPER, A.; VIKKI, J.; SEABURY, C. M.; CAETANO, A. R.; JOHNSON, G. D.; BRENNEMAN, R. A.; HANOTTE, O.; EGGERT, L. S.; WIENER, P.; KIM, J.-J.; KIM, K. S.; SONSTEGARD, T. S.; TASSELL, C. P. V.; NEIBERGS, H. L.; MCEWAN, J. C.; BRAUNING, R.; COUTINHO, L. L.; BABAR, M. E.; WILSON, G. A.; MCCLURE, M. C.; ROLF, M. M.; KIM, J. W.; SCHNABEL, R. D.; TAYLOR, J. F.
|
Autoria: ALCÂNTARA, B. de S.; TEIXEIRA, F. F.; SIMIQUELI, G. F.; GRATTAPAGLIA, D. The core collection of the Brazilian Maize germplasm collection (BMCC) with 300 accessions was established in 1999 to represent the genetic diversity of more than the 4000 accessions organized into fo... ... |
Autoria: COSTA, M. B. de R.; BARROS, B. de A.; PINTO, M. de O.; MAGALHAES, J. V. de; GUIMARÃES, C. T.; MENDES, G. S. B. Maize is a strategic crop in Brazil and the most produced cereal in the world. Maize is used for various purposes such as human consumption, animal feed and to produce biofuels. Corn is largely cultiv... ... |
Autoria: MENDES, G. S. B.; COSTA, M. B. de R.; BARROS, B. de A.; PINTO, M. de O.; MAGALHAES, J. V. de; GUIMARÃES, C. T.
|
Autoria: ALVES, W. B. dos S.; PACHECO, C. A. P.; SILVA JUNIOR, O. B. da; GRATTAPAGLIA, D.
|
Autoria: CARVALHO, N.; MATA, L. R. da; MORAIS, A. A. DE; BUSO, G. S. C.
|
Autoria: BARBOSA, M. S. R.; COSTA, S. S.; MARCON, D. J.; GRAÇAS, D. A. das; RAMOS, R. T. J.; SCHNEIDER, M. P. C.; CUNHA, E. F. M.; BARAÚNA, R. A.; SILVA, A. L. da C. da
|
Autoria: SILVA, W. A. da; CONTEVILLE, L. C.; CARDOSO, T. F.; ANTONIO, B. P.; FUENTES ROJAS, L. J.; OLIVEIRA, P. S. N. de; PENÃ, G. A. C.; MARCONDES, C. R.; MOURÃO, G. B.; REGITANO, L. C. de A. An integrative perspective on microbial ecology based on microbial modules can aid in comprehending the microbial interactions associated with animal phenotypes. |
Autoria: ANTONIO, B. C. P.; CRUZ, T. F. C. da; CONTEVILLE, L. C.; SILVA, W. A. da; PEÑA, G. A. C.; ROJAS, L. J. F.; OLIVEIRA, P. S. N. de; MARCONDES, C. R.; MOURÃO, G. B.; REGITANO, L. C. de A. The microbiome is composed of a complex community of microorganisms, which interact in an intricate way, playing a crucial role in the health, performance and adaptation of cattle to different environ... ... |
Autoria: SILVA, T. R. da; SILVA-VIGNATO, B.; GARCIA, I. S.; LIMA, B. D.; AFONSO, J.; CESAR, A. S. M.; FUKUMASU, H.; SILVA, S. da L. e S.; REGITANO, L. C. de A.; COUTINHO, L. L. The ribeye area (REA) shows a positive correlation with carcass weight and animal growth, making it a reliable indicator of muscularity, prime cuts, and the overall edible mass of the carcass. |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.