Busca de Publicações
Filtrar por:
Autoria: HALLERMAN, E. M.; BREDLAU, J. P.; CAMARGO, L. S. de A.; DAGLI, M. L. Z.; KAREMBU, M.; NGURE, G.; ROMERO-ALDEMITA, R.; ROCHA-SALAVARRIETA, P. J.; TIZARD, M.; WALTON, M.; WRAY-CAHEN, D. Traditional breeding techniques, applied incrementally over thousands of years, have yielded huge benefits in the characteristics of agricultural animals. This is a result of significant, measurable c... ... |
Autoria: FIGUEIREDO, L. H. M.; VASCONCELLOS, A. G.; PRADO, G. S.; SA, M. F. G. de
|
Autoria: CAPALBO, D. M. F.; ARANTES, O. M. N.; MAIA, A. G.; BORGES, I. C.; SILVEIRA, J. M. F. J. da Abstract: This paper analyzes the view of stakeholders on genetically modified organisms (GMOs) and the implications of these views on communication strategies for agricultural biotechnology in Brazil... ... |
Autoria: LIVRAMENTO, K. G. do; FREITAS, N. C.; TRINDADE, L. de O. R.; TEIXEIRA, L. G. da S.; PAIVA, L. V.; BORDALLO, P. do N.; DINIZ, L. E. C.
|
Autoria: ENCONTRO DE PRODUÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA ALGODÃO, 15., 2020, Campina Grande. Desempenho de genótipo de gergelim inoculado com Bacillus subtilis sob déficit hídrico; Cultivares de amendoim inoculados com Bradyrhizobium sp. Em duas condições hídricas; Efeito do líquido da castan... ... |
Autoria: FERNANDES, P. M. B.; FAVARATTO, L.; FERNANDES, A. A. R.; VICIEN, C.; CAPALBO, D. M. F.; ZERBINI, F. M. Abstract: CRISPR technology offers the opportunity for partnership between biotechnology and organic agriculture to the mitigation of food insecurity, which may be one of the few ways to truly sustain... ... |
Autoria: GODOI JUNIOR, M. A.; SILVA, R. S. da; SOUSA, R. N. de; PINTO, C. M. F.; RIBEIRO, W. S.; MENDES, K. F. This study aimed to assess various dormancy-breaking methods’ effects on tubers and initial plant development. The treatments included gibberellic acid immersion, ethylene exposure, purple nutsedge ex... ... |
|
Autoria: CIPRIANO, T. de M.; PEDROSO, M. T. M.; NUNES, I. A. de P.; QUEIROZ, L. N.; ARAGÃO, F. J. L. Lettuce is one of the most widely consumed vegetables in the world, commonly eaten fresh in salads, sandwiches, wraps, and as a garnish in various dishes. Consequently, it is a very promising vehicle... ... |
Observações
1 - Por padrão são exibidas publicações dos últimos 20 anos. Para encontrar publicações mais antigas, configure o filtro ano de publicação, colocando o ano a partir do qual você deseja encontrar publicações. O filtro está na coluna da esquerda na busca acima.
2 - Para ler algumas publicações da Embrapa (apenas as que estão em formato ePub), é necessário ter, no celular ou computador, um desses softwares gratuitos. Sistemas Android: Google Play Livros; IOS: iBooks; Windows e Linux: software Calibre.
Acesse outras publicações
Acesse a Base de Dados da Pesquisa Agropecuária (BDPA) para consultar o acervo completo das bibliotecas da Embrapa.